Doorgaan naar inhoud
Tussen 10 augustus en 17 augustus kunnen er vanwege persoonlijke omstandigheden geen orders verstuurd worden. Wel kunnen orders geplaatst worden en deze zullen op basis van binnenkomst na de 17e verstuurd worden. Excuus voor het eventuele ongemak.
Tussen 10 augustus en 17 augustus kunnen er vanwege persoonlijke omstandigheden geen orders verstuurd worden. Wel kunnen orders geplaatst worden en deze zullen op basis van binnenkomst na de 17e verstuurd worden. Excuus voor het eventuele ongemak.

Adult steriel 1+ Verse Kip (7 kg)

door Nutrilove
Oude prijs €29,99 - Oude prijs €29,99
Oude prijs
€29,99
€29,99 - €29,99
pRIJS €29,99

 

Nutrilove compleet droogvoer voor Steriele Katten


Nutrilove Steriel - (verse kip 17%, gedroogd gevogelte (23% kip), totale kip 40%) is hoogwaardig voer, speciaal ontwikkeld voor steriele katten. Met verse kip. Evenwichtige mineralen voor het behoud van gezonde urinewegen. Uitstekende smaak zonder toegevoegde kunstmatige aroma's. Zonder toegevoegde conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Alles wat uw kat nodig heeft.

Belangrijkste voordelen:

  • Kip als belangrijke eiwitbron – 40% ingrediënten op basis van kip.
  • Met 17% verse kip.
  • Hoog eiwitgehalte 37% en vet 13% optimaal voor gesteriliseerde katten ouder dan 1 jaar.
  • Uitstekende smaak.
  • Geen GGO - Geen Kleurstoffen- Geen Conserveringsmiddelen.

Samenstelling: 
Gedroogd gevogelte (23% kip), tarwe, verse kip (17%), mais, maïsglutenmeel, dierlijk vet, bietenpulp, gehydrolyseerd eiwit, erwteneiwit, cellulose (3%), vitamines en mineralen, gedroogde cichoreiwortel (2%), gist (1%).

Analytische bestanddelen: 
Eiwit 37%, vetgehalte 13%, ruwe as 7,5%, ruwe celstof 5%. Omega 6 en Omega 3 vetzuren in de verhouding 8: 1.

Additieven: Nutritionele toevoegingsmiddelen per 1 Kg:
Vitamine A 22000 IE, vitamine D3 1500 IE, vitamine E 600 mg, vitamine C 140 mg, koper (als kopersulfaat, pentahydraat) 13 mg, ijzer (als ferrosulfaat, monohydraat) 101 mg, jodium (als calciumjodaat, watervrij) 2,6 mg, zink (als zinksulfaat, monohydraat) 114 mg, mangaan (als mangaanoxide) 20 mg, seleen (als natriumseleniet) 0,22 mg, taurine 1200 mg. Met antioxidanten.

Voedingstabel:

 Gewicht katten (kg) Voedingsadviezen (g)
1 17
2 33
3 50
4 58
5 72
6 75
7 87
8 99
9 122
10 124


Deze instructies zijn slechts een richtlijn. De behoeften van een individuele kat kunnen verschillen van deze gids, afhankelijk van bijvoorbeeld leeftijd, lichaamsconditie en activiteitenniveau. Voer 1-2 maaltijden per dag. Voer in het begin dagelijkse hoeveelheden boven en pas dit dan geleidelijk aan om uw kat in een magere conditie te houden. Er moet altijd vers drinkwater beschikbaar zijn.

Op een droge plaats bewaren.

Over Nutrilove:

Nieuwe premium merkvoeding voor uw honden en katten.

Onze producten combineren de zorg voor hoogwaardige voeding en de liefde die u uw viervoeters geeft door ze elke dag een smakelijk en uitgebalanceerd dieet te geven.

Alle producten van het merk Nutrilove worden in Tsjechië gemaakt door Partner in Pet Food in zijn eigen fabrieken. Dit bedrijf is de Europese leider in de productie van honden- en kattenvoer.

Bij de productie van Nutrilove-korrels, zakjes en blikjes leggen we de nadruk op de selectie van KWALITEITSGRONDSTOFFEN, inclusief het gebruik van VERS KIPPENVLEES als de belangrijkste bron van eiwitten.

Voor onze specifieke merkproducten zijn speciale recepten ontwikkeld die op maat van het dier worden gemaakt naargelang leeftijd, levensfase en activiteitsniveau, of het nu gaat om een ​​puppy, volwassen hond, een hond vanaf 7 jaar of een hond met gevoelige spijsvertering. Nutrilove vergeet katten niet, waarvoor een uitgebreide selectie nat- en droogvoer klaar staat.

Nutrilove-producten bevatten geen genetisch gemodificeerde organismen, kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen.

Alle recepten zijn ontwikkeld onder toezicht van dierenartsen en diervoedingsdeskundigen. Hierdoor kunnen we garanderen dat je alles wat je harige vriend nodig heeft in Nutrilove huisdiervoer vindt.

Geef uw hond of kat een voorproefje van het heerlijke Nutrilove-voer voor huisdieren en haal maximaal plezier uit de tijd die u samen doorbrengt. Vreugde staat bij Nutrilove voorop.


Nutrilove Adult steriel 1+ verse Kip is verkrijgbaar in:                                7 kg