Doorgaan naar inhoud
Nieuwe Wondzalf en Wondspray. Maar waarom met Honing? - Onlinedierenwereld

Nieuwe Wondzalf en Wondspray. Maar waarom met Honing?

Wondzalf en Wondspray met Honing, Kurkuma en Aloë Vera. Lees verder waarom deze combinatie uitermate geschikt is voor het herstellen van wondjes.

 

De huidige wondzalf (artikelnummer 11979) uit ons assortiment krijgt een verbeterde samenstelling. Daarnaast wordt het assortiment uitgebreid met een wondspray waarmee de toepassing vergemakkelijkt wordt. Beide producten hebben dezelfde werkzame ingrediënten en de keuze van het product hangt dus af van de voorkeur van u als klant. De producten ondersteunen het herstel van kleine wondjes of beschadigde huid bij huisdieren. Het is geschikt voor Honden, Katten, Knaagdieren, Konijnen en Vogels.

Het helpt product schaafwonden te reinigen en ondersteunt het herstellende proces van de huid door een combinatie van etherische oliën en de volgende ingrediënten:

Honing:
Honing staat bekend om de positieve bijdrage aan het huidherstel. Het wordt dan ook in humane (cosmetische) producten voor de huid toegepast. Dat komt omdat honing een combinatie bevat van enzymen, mineralen, B-vitaminen en flavonoïden. Deze ingrediënten ondersteunen het huidherstel, versterken de huidcellen en de flavonoïden hebben een ontstekingsremmende werking.

Kurkuma:
Kurkuma bevat Curcumine. De Curcumine blijkt te werken als antioxidant in de huid. Hierdoor helpt het celbeschadiging te vertragen. Daarnaast is aangetoond dat het een antibacteriële werking heeft. Kurkuma ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Aloë Vera:
Veel mensen kennen dit wellicht als huismiddel in warme landen als zij verbrand zijn. De gel uit de plant heeft een verkoelende werking. Tevens bevat deze gel krachtige antioxidanten. Deze hebben een remmend effect op bacteriën wat een uitkomst is om wondjes goed en snel te laten genezen. De producten onmisbaar in de apotheek van de huisdierbezitter en een aanvulling voor uw winkel. Ze zijn beschikbaar in augustus en dan te bestellen via de webshop. Wondzalf en wondspray met honing.

Vorig artikel Blijdschap voor Dieren (Dierenbuddy)
Volgend artikel De vogelapotheek tegen (bloed)luizen