Doorgaan naar inhoud

Verzenden & retourneren

Verzendingen voor de dan geldende lage prijs per pakket (tot max. 30 kg)

Verzenden standaard binnen Nederland:
Het verzenden van de pakketten (maximaal 30 kg inclusief verpakking) gaat via onze eigen bezorgdienst, Postnl en/of DPD en zal eenvoudig te volgen zijn via track&trace. 

Verzenden naar het Buitenland:
Het verzenden van de pakketten (maximaal 20 (buiten Europa) of 30 kg (binnen Europa) inclusief verpakking) gaat via Postnl en/of DPD en zal eenvoudig te volgen zijn via track&trace.
* Track & Trace naar het buitenland is mogelijk naar een aantal landen.  

Levertijden:
Onlinedierenwereld probeert uw bestelling binnen 2-5 werkdagen bij u te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode en verzendmethode u kiest en de eventuele levertijd van de fabrikant bij geen voorraad. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.

Binnen Nederland is de levering normaal gesproken; voor 15.00 besteld de volgende dag geleverd, mits uiteraard alle bestelde producten op voorraad zijn. (de afhaaltijden van pakketten is 15.30 uur)
Te alle tijde zult u wanneer de order is verzonden op dezelfde dag van verzending een track&trace code ontvangen waarmee u het pakket kan volgen. Indien u geen code heeft ontvangen is uw pakket dus nog niet verzonden.

Bestelling afhalen:
Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in ons magazijn (Binnendelta 1-T / 1261 WZ / te Blaricum (N.H.)). Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.

Gratis bezorging in de Regio: 
"Regiobezorging" van uw bestelling is bij Onlinedierenwereld mogelijk en gratis vanaf € 45,00 (geldt alleen voor onderstaande plaatsen*). Bezorging onder dit bedrag vindt plaats voor een bezorgvergoeding van € 2,50. Deze vorm van bezorging vindt vooralsnog alléén op vrijdagen plaats (zaterdagen voor Buschoten-Spakenburg) en orders dienen, vanwege de planning, voor 12.00 uur donderdags opgegeven te worden. Voorwaarde van de gratis "Regiobezorging" is wel dat alle bestelde producten in één keer geleverd kunnen worden, bij geen voorraad van één of meerdere producten zal de gehele order pas bezorgd worden nadat alle producten uitgeleverd kunnen worden.

Onze gratis bezorgregio omvat de volgende plaatsen:  
Huizen, Blaricum, Bijvanck, Bussum, Naarden, Eemnes, Laren, Baarn, Almere, Buschoten-Spakenburg.

In te toekomst hopen wij de regio te gaan uitbreiden.

Wat te doen bij Annuleren of Retourneren:

Annuleren:
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Onlinedierenwereld reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

Retourneren/Afkoelperiode:
U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten en medicijnen. Voor het geval dat u de medicijnen toch niet wenst te gebruiken, kunt u deze alleen retourneren ter vernietiging. U blijft in dit geval echter wel betaalplichtig.

Voor al de overige producten geldt dat het product alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel [X] van onze algemene voorwaarden. Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Onlinedierenwereld zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Onlinedierenwereld kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Onlinedierenwereld heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:
Onlinedierenwereld zal via de mail een retouradres aangeven aangezien dit afhankelijk is via welk systeem er geretourneerd zal worden.